Wie zijn wij

even voorstellen

Image hover effect image

Marleen Palmer

MARLEEN PALMER

Mijn naam is Marleen Palmer, moeder van een zoon en eigenaar van Chai, mijn hond.
Ik ben opgegroeid met honden en paarden en ben sinds ik mij kan herinneren al bezig met het trainen van deze dieren.
In 2008 heb ik de opleiding Gedragstherapie voor honden op het Van Hall instituut gevolgd en daar ook mijn diploma voor kynologisch instructeur behaald. In Hoofddorp heb ik  hondentrainingen gegeven en mensen privé begeleidt met de gedragingen van hun hond.
In 2018 heb ik mijn opleiding voor Kindercoach afgerond en ik wil hiermee graag aan de slag om kinderen te helpen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken door hun te helpen het eigen gedrag beter te begrijpen en eventueel aan te passen. Dit wil ik met hond en kind samen gaan opstarten. 
Sinds November 2020 hebben Esmeralda Terweij en ik onze krachten gebundeld in JA.JoppesAcademie . Met veel plezier geven wij groeps- en privé-trainingen in Weesp. 
Ik ben een positief ingesteld mens en train ook op die wijze mens en dier.

ESMERALDA TERWEIJ

Ik ben Esmeralda Terweij en ik heb samen met mijn vrouw een zoon, 2 honden en 2 katten. Mijn hele leven heb ik dieren om mij heen gehad en het was ook mijn droom om dierenartsassistente te worden, het leven liep anders, maar mijn droom om met dieren te werken bleef. Toen ik zelf met mijn hond op cursus ging werd ik gevraagd om instructeur te worden, hier had ik wel oren naar dus heb ik bij Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld de volgende opleidingen gevolgd: Ethologie Hond – Kynologisch Instructeur – Gevorderd Kynologisch Instructeur en ik volg regelmatig bijscholingen, lezingen en nieuwe cursussen bij verschillende opleidingsinstituten. Ik geef sinds 2004 hondencursus
In 2014 heb ik de HUS opleiding bij Martin Gaus met goed gevolg afgesloten en ben ik begonnen met de uitlaatservice. Sinds november 2020 zijn Marleen en ik samen gegaan en zijn wij JA. Joppes Academie begonnen. Bij JA. geven wij met enorm veel plezier en enthousiasme groepslessen, privélessen.

Image hover effect image

ESMERALDA TERWEIJ

PORTFOLIO

ons op sociale media