HONDENTRAINING

bekijk het actuele lesaanbod en meld u en uw hond aan

JA. Joppes Academie Hondentraining

Bij JA. Joppes Academie hebben wij een divers aanbod in hondentraining op zowel de zaterdagochtend als de woensdagmiddag. Voor ons als hondentrainer staat plezier en het samen positief bezig zijn met de hond voorop, maar dat je na de les met een goed gevoel over de vooruitgang van je hond naar huis gaat is zeker net zo belangrijk.

Alle cursussen die wij bieden bestaan uit vijf opeenvolgende lessen van 45 minuten. In deze trainingen gaan we werken op het niveau dat bij jou als geleider en de hond samen past. Honden hebben, net als kinderen, hun eigen leercurve en omdat wij met maximaal 5 honden per groep werken is er bij ons dan ook genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. De lessen zijn bij ons zeer praktisch ingericht, dit houdt in dat wij door middel van oefeningen actief werken aan de hond/baas relatie en daarbij inzichtelijk maken hoe deze in het dagelijks leven toe te passen. Zoals bijvoorbeeld inzicht geven in waarom bepaalde commando’s handig zijn om te beheersen en hoe deze te gebruiken in verschillende situaties.Dit uiteindelijk met het doel om een zo perfect mogelijke combinatie te maken van baas en hond.

Hier onder een overzicht van al onze lessen. 

Puppen training

In de puppen training staat socialisatie van de pup en positief plezier voorop. De periode van 8 tot en met 12 weken is in een hondenleven een heel belangrijke periode. Voor de pup is er veel te ontdekken, te leren en te onderzoeken. Op de training krijgen de bazen veel informatie en tips over hoe hun pup zo goed mogelijk voor te bereiden op het leven in de grote, wijde wereld.

Jonge honden training

Deze training is voor honden vanaf 4 maanden. Wij werken aan een goede baas-hond relatie op een vrolijke ontspannen manier. Wij geven inzicht in de lichaamstaal en gedragingen van de hond. In deze training beginnen we ook met de basiscommando’s aan te leren. Spelen en leren staan hier hoog in het vaandel.

 

Pubertraining

Ook honden komen in een fase dat het lijkt of ze bananen in hun oren hebben, alles lijken ze te zijn vergeten en zorgen ervoor dat wij als baasjes soms de wanhoop nabij zijn voor ons gevoel -;) Consequent zijn en geduld hebben zijn hier de belangrijkste woorden en verder het juiste gedrag bekrachtigen en de hond begeleiden.

 

Gehoorzaamheidstraining

In deze cursus komen alle aangeleerde vaardigheden bij elkaar en worden ze verfijnd, hierbij komen tevens nieuwe commando’s aan bod. Ook blijft hier het plezier van baas en hond belangrijk en blijven wij kijken naar de individuele combinaties om zo het beste resultaat te behalen.

Kind – hond cursus

Op de woensdagmiddag is er een training voor kinderen vanaf 10 jaar samen met hun hond. Hierbij komen de lichaamstaal en gedragingen van de hond uitgebreid aan bod en bespreken wij de do’s en don’ts. 

Impulsecontrole training

 In de reguliere training komt de impulscontrole zeker aan bod, maar het is ook mogelijk om hiervoor een aparte cursus te volgen. Deze training heeft als doel dat je hond zich uit zichzelf inhoudt in bepaalde situaties zonder dat jij daarvoor een commando hebt gegeven. Vanuit deze zelfbeheersing worden er verschillende oefeningen zonder druk aangeleerd

Privetraining

Thuis of op locatie kunnen wij u en uw hond persoonlijk begeleiden en advies op maat geven.

Klik hier voor informatie en/of vragen.

U inschrijven of nog vragen?

Zijn u en uw hond nieuwe cursisten, neem dan eerst contact op met Esmeralda (06-28648162 ) of Marleen (06-14326482) voor een inschrijvingslink. 

Weet u niet zeker voor welke cursus u zich het beste kunt aanmelden, lukt het niet, of heeft u andere vragen of opmerkingen dan kunt u ook via onderstaande link contact opnemen.

ons op sociale media