Hondenopvang

dagopvang voor uw hond en een plek om op een positieve manier te trainen

Hondendagopvang bij JA Joppes Academie

JA Joppes Academie biedt een fantastische dagopvang voor uw hond en daarbij tevens de plek om positief en op een vrolijke manier met uw hond te trainen.

Onze dagopvang is in Weesp. Wij beschikken over een mooie grote binnenruimte van 1000m2 en een heerlijke buitenruimte van 400m2. Doordat wij zoveel ruimte hebben kunnen wij werken met verschillende hondengroep indelingen. Wij werken met 3 verschillende groepen waardoor wij met de samenstelling van roedel rekening houden met grote, kleine, jonge, oudere honden maar ook met temperament en de verschillende behoeftes van de hond. Ook voor pups zijn er bij ons mogelijkheden in de opvang.

Hierdoor kunnen wij de hond optimaal laten genieten. En u een vrolijke hond thuis aantreft, moe en voldaan.

Het is bij ons mogelijk om hele en halve dagen in te boeken. Wij hebben een ochtend en een middag groep. Honden die de hele dag bij ons zijn, hebben af en toe pauze en kunnen dan rusten in 1 van de 2 rustruimtes. Natuurlijk kunnen ook honden die halve dagen bij ons zijn en behoefte hebben aan meer rust ook gebruik maken van de rustruimte.

In de binnenruimtes en in de buitenruimte staat er genoeg speelgoed voor de honden om geprikkeld en uitgedaagd te worden. Natuurlijk gaan wij zelf ook met de honden aan de gang om ze uit te nodigen tot spel en plezier.

Het is mogelijk om uw hond zelf te halen en brengen of om te laten halen en brengen. Het laten halen en brengen is echter vooralsnog alleen in Weesp mogelijk.

Graag leren wij alle honden en baasjes eerst kennen alvorens ze officieel welkom te hete

ons op sociale media