welkom bij Joppes academie

een feest voor u en uw hond

hondentraining

Bij JA Joppes Academie hebben wij een divers aanbod van cursussen op zowel de zaterdagochtend als de woensdagmiddag. Voor ons als hondentrainer staat plezier en het samen positief bezig zijn met de hond voorop, maar dat je na de les met een goed gevoel over de vooruitgang van je hond naar huis gaat is zeker net zo belangrijk. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van al onze lessen en om u en uw hond aan te kunnen melden.

HONDENOPVANG

De dagopvang van JA Joppes Acadermie is de plek voor uw hond om positief en op een vrolijke manier met uw hond te trainen. Het is bij ons mogelijk om hele en halve dagen in te boeken. Wij hebben een ochtend en een middag groep. Het is mogelijk om uw hond zelf te halen en brengen of om te laten halen en brengen. Het laten halen en brengen is echter vooralsnog alleen in Weesp mogelijk.Graag leren wij alle honden en baasjes eerst kennen alvorens ze officieel welkom te heten.

Volg ons op instagram

Wie zijn JA. Joppes Academie

Wij zijn Esmeralda Terweij en Marleen Palmer, de oprichters van JA. Joppes academie en wij hebben elkaar dan ook op die manier leren kennen. Omdat we allebei meer wilden doen met onze behaalde diploma’s in training van honden en coaching van mensen, besloten wij de handen ineen te slaan en JA Joppesacademie was een feit.¬† Met veel plezier geven we nu les in alle vormen en dit willen we graag uitbreiden. Wil je meer weten over ons, onze lessen of heb je vragen, neem dan een kijkje hier op onze website of stel ons direct een vraag.

Reacties van klanten

LAAT ONS WETEN WAT U VAN ONS VINDT

    ons op sociale media